Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

Високи нива на акриламид в немски коледни бисквити

Високи нива на канцерогенното вещество акриламид са открити в различни коледни бисквити

„Да сме живи, да сме здрави, голямо имане да бъде“

Коледа е, за да сме заедно. Коледа е, за да благодарим -

Коледната пуйка отлетя от България

Пълнената пуйка е един от основните коледни символи, които срещаме (най- често

Преработеното месо може да влоши астмата

  Яденето на преработено месо може да влоши симптомите на астма, съобщиха

Канела и ябълка – най-популярните аромати по Коледа

Около Коледа най-популярни стават ароматите на ябълка и канела, както и на

Месо от Източнобалканска свиня и Куртовски розов домат – кандидати за евро...

Прясното месо от Източнобалканска свиня и Куртовският розов домат ще кандидатстват за

Шипките и касисът – пълни с витамин С

През зимния сезон често прибягваме до хранителни добавки за повишаване на имунитета,

Как се прави змейовски пелин

Тази събота, 17-и декември, за 10-та поредна година в старозагорското село Змейово

Шеф Андре Токев: България може да бъде топ кулинарна дестинация

Трябва да работим заедно, за да направим България топ-дестинация в кулинарията. Това

Агрозона Агрозона

Бургерите убиват средиземноморската диета

Климатичните промени заплашват средиземноморската диета. Неправилната употреба на природни ресурси, икономическата криза

Киселото мляко – балсам за стомаха и сила за костите

Всеизвестно е, че истинското кисело мляко носи значителни ползи за организма. Ето