Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

Преработеното месо може да влоши астмата

  Яденето на преработено месо може да влоши симптомите на астма, съобщиха

Канела и ябълка – най-популярните аромати по Коледа

Около Коледа най-популярни стават ароматите на ябълка и канела, както и на

Месо от Източнобалканска свиня и Куртовски розов домат – кандидати за евро...

Прясното месо от Източнобалканска свиня и Куртовският розов домат ще кандидатстват за

Шипките и касисът – пълни с витамин С

През зимния сезон често прибягваме до хранителни добавки за повишаване на имунитета,

Как се прави змейовски пелин

Тази събота, 17-и декември, за 10-та поредна година в старозагорското село Змейово

Шеф Андре Токев: България може да бъде топ кулинарна дестинация

Трябва да работим заедно, за да направим България топ-дестинация в кулинарията. Това

Агрозона Агрозона

Бургерите убиват средиземноморската диета

Климатичните промени заплашват средиземноморската диета. Неправилната употреба на природни ресурси, икономическата криза

Киселото мляко – балсам за стомаха и сила за костите

Всеизвестно е, че истинското кисело мляко носи значителни ползи за организма. Ето

Седем храни, които успокояват нервите

Животът на съвременния човек протича при хроничен недостиг на време и постоянен

Пазим талията, мозъка и сърцето със зелен чай

Зеленият чай е една от най-популярните напитки по света. Това определено не

Буркан-експозиция представя биоразнообразието на Пловдив

Буркан-експозиция на биоразнообразието започва да се събира от утре в Пловдив. Инициативата