Преработеното месо може да влоши астмата
Яденето на преработено месо може да влоши симптомите на астма, съобщиха…
Канела и ябълка – най-популярните аромати по Коледа
Около Коледа най-популярни стават ароматите на ябълка и канела, както и на…
Месо от Източнобалканска свиня и Куртовски розов домат – кандидати за евро...
Прясното месо от Източнобалканска свиня и Куртовският розов домат ще кандидатстват за…
Започва благотворителен коледен базар за намаляване на глада
Днес, 19 декември 2016 г., от 12.00 часа в централната част на…
Шипките и касисът – пълни с витамин С
През зимния сезон често прибягваме до хранителни добавки за повишаване на имунитета,…
Как се прави змейовски пелин
Тази събота, 17-и декември, за 10-та поредна година в старозагорското село Змейово…
Шеф Андре Токев: България може да бъде топ кулинарна дестинация
Трябва да работим заедно, за да направим България топ-дестинация в кулинарията. Това…
Бургерите убиват средиземноморската диета
Климатичните промени заплашват средиземноморската диета. Неправилната употреба на природни ресурси, икономическата криза…
Киселото мляко – балсам за стомаха и сила за костите
Всеизвестно е, че истинското кисело мляко носи значителни ползи за организма. Ето…
Седем храни, които успокояват нервите
Животът на съвременния човек протича при хроничен недостиг на време и постоянен…
Пазим талията, мозъка и сърцето със зелен чай
Зеленият чай е една от най-популярните напитки по света. Това определено не…
Буркан-експозиция представя биоразнообразието на Пловдив
Буркан-експозиция на биоразнообразието започва да се събира от утре в Пловдив. Инициативата…