Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

Собствениците на оранжерии у нас намаляват производството

Заради кризата с коронавируса, собствениците на оранжерии в Югозападна България намаляват производството

EFSA: Чушките и трапезното грозде са с най-високи стойности на остатъчни пестициди

Трапезното грозде и чушките са сред продуктите, при които най-често се отчитат надвишени

Инвитро месото ще превземе 33% от пазара на мръвки до 2040 г.

Технологията за добиване на месо инвитро ще продължи да се разраства и

Как да спрем да се тъпчем по време на карантина

По време на карантината сме вкъщи дълго време и се сблъскваме с

Кризата с Covid-19 унищожи 40% от компаниите за внос на говеждо месо...

Само 300 фирми за участвали през февруари във вноса на говеждо месо

Евтиното пилешко – идеалният протеин за кризата

Според           експертите     на        Rabobank,      в          условията      на разрастваща се глобална пандемия от

В кухнята: 4 минути над 63°С убиват коронавируса, плодове и зеленчуци да...

Заразяването с коронавирус чрез консумация на хранителен продукт, е много малко вероятно,

Преработватели: Има проблеми с износа на консерви

„Няма предприятие в сектора на преработката на плодове и зеленчуци, работещо през

Витамин D и здравето: 4 важни въпроса по време на пандемия

Разпространението на коровирус и у нас накара много хора да се презапасят

Празните рафтове подтикват британците да си правят зеленчукови градини

Празни рафтове подтикват някои британци да отглеждат свои собствени зеленчуци. Рафтовете на

Комисар Войчеховски: “Земеделските стопани са изправени пред все по-голям натиск”

Земеделските производители са изправени пред трудности и все по-голям натиск, което изисква

Заради ниското търсене: “Берем ягодите, когато влезе поръчката”

С началото на сезона на ягодите във Франция, ситуацията на пазара е

РЕКЛАМА