Бягство от жегата предлага “Агрозона” през август

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Темата на “Агрозона” през очаквания горещ август е посветена на бягството от жегата. Четете текстовете “Сиропите – вкусът, който връща в детството”, “Вино през лятото? И още как!”, “Златно слънце, златно пиво”. В броя ще намерите информация за това какви бири се търсят у нас, какви са ползите от умерената консумация на пиво, как се развива пивоварният бизнес в страната, както и предложение за бира с мед за ценители. Насладата от хмеловата напитка няма да е същата, ако към нея няма мезе, затова не пропускайте материала “Изгодното мезе за лятото”. Четете още и “Чаша горещ хлад”, и “БГ сладолед с италиански привкус срещу жегата и палмата”. В центъра на вниманието са и плодовете символи на лятото – дините и пъпешите: “Динята прочиства, пъпешът повишава настроението”, “БГ дините и пъпешите: родно производство, вносни сортове.”

Агрозона августВ рубриката “Моят бизнес” представяме историята не една био ферма – “От градина за семейството в семеен бизнес”.

Интервюто на броя е с Десислава Танева, председател на парламентарната комисия по земеделие: “Десислава Танева: България е с най-свободното законодателство за търговия със земя”.

Традиционните страници на експертите по европейски програми на “Агробизнес Консултинг” са посветени на санкциите по подмярка 4,2 от ПРСР 2014-2020.

Анализът през август е посветен на европейските нагласи за промени на ОСП след 2020. Четете и специалния репортаж от Брюксел от пресконференцията за представянето на анализа от резултатите от обществената консултация за реформата в ОСП.

В августовския ни брой участие взе и финалистът от кулинарното състезание Master Chef Димитър Димитров.

Репортажът приканва за разходка до “Чипровци – между славната история и миниатюрното настояще”.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама