“Родопска природна академия“: Ново начало за устойчивото земеделие в България
Учим и опознаваме природата в сърцето на Родопите Сдружение в обществена полза…
Науката разкрива: Тайната на апетита ни към въглехидрати е скрита в ДНК
Генът AMY1 нормално се произвежда в панкреаса, но негова дупликация е позволила той…
Цветя, подходящи за разхубавяване на градината през октомври
Цветната градина изисква грижи през цялата година, но има специфични агрооперации, които…
Мариана Кукушева: Българският хляб се работи с най-добрата пшеница, произведена у нас
Всякакви спекулации от некомпетентни хора, които твърдят, че хлябът се произвежда от…
Използване на доломитово брашно в градината
Доломитовото брашно е един не много популярен продукт, които е полезен не…
Цанка Миланова: В България годишно се похабяват 614 млн. килограма храна
„614 милиона килограма годишно е храната, която се похабява в България. Средно…
Маслото в Европа е поскъпнало с 83% за година
Производството на мляко намаля миналата година в световен мащаб Цените на маслото…
Съветите на проф. Найденова и шеф Манчев за осъзнато хранене
„Как да се храним с грижа за здравето си и това на…
За Гинес: Рибари уловиха 120-килограмов сом в язовир “Дяково”
Борбата е била голяма - около два часа са се опитвали да…
Груповият лов на дива свиня стартира с един инцидент и осем акта
С един инцидент и осем акта за извършени нарушения започна груповият…
БАБХ напомня на ловците да предават проби за изследване за АЧС и...
Вирусът на АЧС не засяга здравето на хората Във връзка с откриването…
Окачествяването на зърно – сбор от показатели гарантиращи неговото качество
„Централна лаборатория за окачествяване на зърно и фуражи” е в помощ на…