Днес се очаква ранкингът за допустимите проекти по мярка 4.1

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Днес на страницата на ДФЗ ще бъде обявен окончателният списък с ранкирането и допустимите за финансиране кандидати по мярка 4.1 Инвестиции в земеделските стопанства  по ПРСР 2014-2020, обяви зам.-изпълнителният директор на ДФЗ Живко Живков на Националния агросеминар на НАЗ, предава fermer.bg.

За сега прагът за допустимост на проектите за финансиране по мярка 4.1 Инвестиции в земеделските стопанства е 43 точки, но това е условно ранкиране, тъй като в момента се разглеждат жалбите, допълнително внесените иновации като енергийна ефективност, трудов потенциал. Затова Живков смята, че е възможно този ранкинг да „слезе надолу“.
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама