АЗПБ организира кръгла маса за предизвикателствата на ОСП 2014-2020

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) организира кръгла маса на тема „Предизвикателствата на новата ОСП 2014-2020“. Тя ще се проведе на 31 октомври 2014г. с. Арбанаси, х-л „Севастократор“, от 14:00 до 17:00ч.

Целта е земеделските производители да получат информация в достъпна форма, за основните въпроси свързани с новата ОСП и приоритетите в развитието на земеделието в новия програмен период. Основните теми, които ще се обсъдят, са поземлените отношения и трудностите в процеса на комасация, схемите на директни плащания от 2015г. с фокус върху новите „зелени“ задължения, напредъкът по ПРСР 2014-2020 г., новите моменти в Закона за подпомагане на земеделските производители и други.

Фермерите ще имат възможност да задават въпроси на експертите на АЗПБ, както и да споделят впечатления и резултати от приключилата стопанска година .

 „Искаме да чуем техните проблеми, основни притеснения, предложения, да разберем до колко са информирани и подготвени на прага на новата ОСП за множеството изисквания и от възможностите, които дава тя“, каза Таня Дъбнишка, главен експерт в АЗПБ.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА