AB Communication & АЗПБ – 10 години организираме заедно “Национална среща на земеделските производители” в България

Агрозона
Агрозона
3 Минути

Национална среща на земеделските производители в България е едно от най-значимите събития у нас и се провежда ежегодно.  Домакин и организатор на форума е Асоциацията на земеделските производители в България, съвместно с AB Communications и с подкрепата на редица водещи компании от агросектора.

Началото АЗПБ постави през 2013г., организирайки най-голямата земеделска проява за годината, която събра близо 500 земеделски производители. С всяка следваща година развиваме формата като в конферентната програма поставяме на фокус актуалните теми, представени от лектори от България и чужбина. Във всяко свое издание НС включва интересни съпътстваща програма и активности.

Оттогава до сега, AB Communications 

е цялостно ангажирана с всички ПР и медийни партньорства на инициативата.  Вече цяло десетилетие, агенцията ни се специализира като организатор на корпоративни събития  .

Работата ни с АЗПБ и редица световни компании ни научи винаги да търсим и намираме пресечните точки на интересите на търсещите и предлагащите продукти и услуги в сектора на агробизнеса, ежегодно да надграждаме експертизата си, да повишаваме професионализма си и да се целим в резултати, които са по-високи от заложените.

Тазгодишната Национална среща на земеделските производители в България е 10-та поред, юбилейна среща. Освен значимите теми в сектора, тя ще отбележи и 20-годишнина от основаването на Асоциацията на земеделските производители в България. Събитието ще се проведе  на 20 и 21 март 2024 г.  в Kings`Valley Medical & Spa хотел, в Казанлъшки минерални бани. На този форум заинтересованите в сектора на земеделието страни ще обменят мнения и ще определят бъдещето на сектора, анализирайки състоянието и перспективите на земеделието в страната.

Срещата ще бъде официално открита от Венцислав Върбанов, председател на УС на АЗПБ.

Участниците в срещата ще се ангажират в диалог, което ще насърчи сътрудничеството и взаимно разбирателство между заинтересованите страни.

Панел 1: Прилагане на Стратегическия План (2023-2027)

Панел 2: Поземлени Отношения

Панел 3: Държавна Помощ и Нови Предизвикателства

Панел 4: Зелената Сделка или Земеделие

Панел 5: Директни Плащания и Агроекология

 

Подробната програма за събитието може да видите тук

 

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА