От 10-и октомври отварят подмярка 4.1, допустими са инвестициите за напояване

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Приемът по инвестиционната подмярка 4,1 започва от 10-и октомври и ще продължи до 6-и ноември, това става ясно от актуализиран индикативен график за прием на проекти по ПРСР, публикуван в сайта на Държавен фонд “Земеделие”. Припомняме, че според обещанията на министъра на земеделието Десислава Танева в този прием по 4,1 ще са допустими и инвестициите за напояване.

До 14-и август се удължава прозорецът за прием на проекти по подмярката за малки стопанства 6,3, а от 29-и август до 2-ри октомври е срокът, определен за входиране на проектите по 7,2 ” Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура”. От 2-и октомври до края на годината е прозорецът по 19,2 “Прилагане на операции в рамките на стратегии за водено от общностите местно развитие (ЛИДЕР)”.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама