МЗХ осигурява 1680 кубика дърва за граничните полицаи

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

1680 кубика дърва за горене ще получи Министерството на вътрешните работи за нуждите на Регионална дирекция „Гранична полиция” в Елхово. Това предстои да обсъдят днес министрите по време на заседанието на правителството. В последната точка от дневния ред е предвидено те да се запознаят с доклад относно даване на съгласие на министър на земеделието и храните да създаде организация за осигуряване на необходимата дървесина за граничните полицаи за отоплителния сезон 2016-2017 г.

Регионална дирекция “Гранична полиция” Елхово охранява държавната ни граница с Турция, явяваща се външна граница на ЕС. Общата дължина на охранявания участък е 274 км. Зоната на отговорност на РДГП Елхово е разположена на територията на областите Бургас, Ямбол, Хасково и седемте общини – Царево, Малко Търново, Средец, Болярово, Елхово, Тополовград и Свиленград.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА