Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

Мюсли от лимец представят на фермерския пазар утре

Фестивалът "От нашата ферма – с любов за вас!" продължава. Тази сряда

Село Смилец се готви за Празника на маджуна

Трескава подготовка тече в силистренското село Смилец за Празника на динения маджун,

Бургери от червеи ще продават в Швейцария

Първата човешка храна, базирана на насекоми, ще се появи в Швейцария през

Губим контрол върху теглото си заради консерванти

Консервантите, използвани в храни като зърнени закуски и морски дарове, могат да

За какво са полезни сините сливи

Освен изобилното слънце и възможностите за повече пътувания, богатството на лятото е

Няма данни за яйца с фипронил на нашия пазар

Няма данни на българския пазар да има яйца, замърсени с фипронил. От

Ястие с усещане за море: Тако Шогаяки

Днес е професионалният празник на готвачите! За да отбележим деня на виртуозите

Германия произвежда най-много бира в ЕС

39 млрд. литра бира, съдържаща алкохол, са произведени миналата година в Европейския

Европейците ядат по-малко плодове и зеленчуци

Макар Световната здравна организация да препоръчва всекидневен прием на около 400 гр.

Италия произвежда най-много сладолед в ЕС

Италия е страната, в която се произвежда най-много сладолед в Европейския съюз,

Днес е Световният ден на динята

Днес е един от свежите и весели международни дни - този на

Манго плюс мляко = минус 5 кг

Ако не успявате да влезете в миналогодишните дънки или пола, а искате