Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

Киселото зеле ни пази здрави

Киселото зеле освен традиционна за зимните трапези храна и отлична съставка за

Средиземноморската диета пази мозъка с напредване на възрастта

Традиционната средиземноморска диета от плодове, зеленчуци, ядки, вино и риба може да

Чипровските обге – уникални в Европа

Чипровските обге, или домашно печени кори за баница, са сред традиционните български

Броим четири стотака за печено прасенце с екстри

Почти 400 лева излиза поръчката в елитно заведение на печено прасенце за

Винени мелодии

Декември сам по себе си носи уютни очаквания. Дните вече се достатъчно

Зелено сирене, шоколад и младост

Семейството на Сиана Димитрова са единствените производители у нас на прочулото се

Какво означават различните на цвят етикети на хамона

Хамонът е една от визитните картички на Испания. Този деликатес е изискана

Високи нива на акриламид в немски коледни бисквити

Високи нива на канцерогенното вещество акриламид са открити в различни коледни бисквити

„Да сме живи, да сме здрави, голямо имане да бъде“

Коледа е, за да сме заедно. Коледа е, за да благодарим -

Коледната пуйка отлетя от България

Пълнената пуйка е един от основните коледни символи, които срещаме (най- често

Преработеното месо може да влоши астмата

  Яденето на преработено месо може да влоши симптомите на астма, съобщиха

Канела и ябълка – най-популярните аромати по Коледа

Около Коледа най-популярни стават ароматите на ябълка и канела, както и на

РЕКЛАМА