Кризата с Covid-19 унищожи 40% от компаниите за внос на говеждо месо...
Само 300 фирми за участвали през февруари във вноса на говеждо месо…
Евтиното пилешко – идеалният протеин за кризата
Според експертите на Rabobank, в условията на разрастваща се глобална пандемия от…
В кухнята: 4 минути над 63°С убиват коронавируса, плодове и зеленчуци да...
Заразяването с коронавирус чрез консумация на хранителен продукт, е много малко вероятно,…
Преработватели: Има проблеми с износа на консерви
„Няма предприятие в сектора на преработката на плодове и зеленчуци, работещо през…
Витамин D и здравето: 4 важни въпроса по време на пандемия
Разпространението на коровирус и у нас накара много хора да се презапасят…
Празните рафтове подтикват британците да си правят зеленчукови градини
Празни рафтове подтикват някои британци да отглеждат свои собствени зеленчуци. Рафтовете на…
Комисар Войчеховски: “Земеделските стопани са изправени пред все по-голям натиск”
Земеделските производители са изправени пред трудности и все по-голям натиск, което изисква…
Заради ниското търсене: “Берем ягодите, когато влезе поръчката”
С началото на сезона на ягодите във Франция, ситуацията на пазара е…
Пазарът на агнешко месо в ЕС се срива малко преди Великден
Пазарните несигурности, раздвижени от кризата с „COVID-19“, са причина за безпрецедентна ситуация…
Мъфин от смлени шушулки на мескитното дърво представи ССА
Мъфин с натурални захарозаместители - кокосова захар и брашно от мескит е…
11 от най-добрите трайни храни
Трайните храни, като консерви и сушени плодове, имат дълъг срок на годност…
Продажбите на месни консерви в Европа с рязък скок
В Дания продажбите на месни консерви са се повишили с 1000%, очаква…