ДФЗ оптимизира процедурата за уведомяване за застъпвания в кампания 2013

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Във връзка с процеса на уведомяване на земеделските стопани за установените застъпвания в подадените заявления за кампания 2013, както и с оглед на трудностите, свързани с липсата на данни за някои имоти, в Държавен фонд „Земеделие” са генерирани 46 942 уведомителни писма.

Всички кандидати трябва да се явят в областните дирекции (ОД) на Държавен фонд „Земеделие” до края на октомври. Списъците на кандидатите с установени застъпвания ще бъдат предоставени от ОД на общинските служби „Земеделие” – с цел по-добра информираност. Фонд „Земеделие” е предприел конкретни и ефективни мерки за своевременното уведомяване на всички кандидати с установени застъпвания.

Срокът за явяване областните дирекции на ДФЗ е 20 дни от датата на получаване на писмата. Фонд „Земеделие” призовава земеделските стопани да не чакат писмата, а да проверят в ОД или на интернет страницата на фонда, дали имат застъпвания и конкретно за кои имоти.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА