Проверяват колко са земеделските производители на пазара в Сливен

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Проверка на броя земеделски производители на кооперативния пазар в Сливен е наредил кметът на града Кольо Милев. Това съобщи самият той пред Агрозона. Целта е общинската админастрация да е наясно с действителния брой на земеделците на общинския пазар, които продават собствена стока и колко са търговците, които всъщност препродават месо, зеленчуци и плодове, разказа Милев. Проверката е по сигнал на земеделски производители на месо, които така и не са успели да получат маса в халите на пазара, където всъщност се продава прясно месо. Този пазар е предназначен основно за земеделски производители, а с приоритет се ползват търговците, които се маскират като земеделци, разказаха недоволни пред Агрозона.

Кооперативния пазар в Сливен е един от най-старите и атрактивните в страната. На него се предлагат изобилие от плодове, зеленчуци и месо.

Светлана ТРИФОНОВСКА

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА