150,81 лева/ха преразпределително плащане за Кампания 2015 г.

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

150,81 лева/ха или 77,11 евро/ха е ставката по Схемата за преразпределително плащане за Кампания 2015 г., това става ясно от съобщение на Министерството на земеделието и храните. Бюджетът по схемата е  55 917 000 евро, съгласно Регламент на Европейската комисия. Право на подпомагане по схемата имат 61 068 кандидати.

От земеделското министерство припомнят, че преразпределителното плащане е еднакво завишено плащане на площ за първите до 30 хектара, за които земеделският стопанин има право на подпомагане и по Схемата за единно плащане на площ.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements