100 фиданки подарява МЗХ на изложенията за мебели в Интер Експо център

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

100 фиданки на иглолистни и широколистни дръвчета ще подарят Министерство на земеделието и храните и Югозападното предприятие на първите посетители на щанда им в рамките на изложенията Светът на мебелите и Техномебел 2016 в Интер Експо център в София. Заместник-министърът на земеделието и храните доц. Георги Костов посочва, че идеята е да бъде затвърдено посланието на наскоро отминалата Седмица на гората за създаване на трайно отношение към горите и грижата за тях сред младите хора, съобщават от пресцентъра на аграрното ведомство.

Министерство на земеделието и Изпълнителната агенция по горите имат общ щанд на изложенията, на който предоставят информация, свързана с природните паркове и горските територии на България. На щанда се предлагат и експертни консултации относно законодателството в сектора и стопанисването на частни и общински гори. Щандът ще работи от днес до 23-и април 2016 г. между 10:00 и 18:00 часа. Там се прожектира и новият документален филм „Заръката”, посветен на грижата за опазването на горското богатство на България, изготвен по поръчка на Изпълнителна агенция по горите.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама