Удължава се срокът на компенсации за фермерите във връзка с руското ембарго

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Европейската комисия удължи срока за подпомагане на производителите на земеделска продукция заради нанесените от руското ембарго загуби, съобщава novini.bg като се позовава на РИА Новости.  През следващата седмица се очаква окончателното одобрение на мерките като за производителите на мляко и млечни продукти те ще влязат в сила на 1-и октомври. Предвижда се пакетът да остане в сила и през следващата година по думите на прессекретаря на Европейската комисия Мина Андреева.

Припомняме, че руският президент Владимир Путин удължи забраната на внос на храни и напитки от Европейския съюз, Норвегия, САЩ, Канада, Япония и Австралия, която беше въведена през август миналата година.
Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements