Туристи от Тунис се пренасочват към България?

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Чужди туроператорски фирми са отправили запитвания за пренасочване на западни туристи към българското Черноморие, заради нападението в Тунис, съобщават за БНТ от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. До седмица ще стане ясно колко от отказалите се от почивка в Тунис ще изберат да почиват у нас според един от големите немски туроператори у нас.

Първите запитвания са били факт само часове след атентата. Според хотелиерите интересът към България ни е засилен. Остава обаче въпросът дали ще успеем наистина да привлечем туристите предвид силната конкуренция от Турция. В Тунис се отчита повече от 50% отлив на туристи.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА