Търговци на гориво вече приемат ваучери за намален акциз

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Част от търговците на гориво вече приемат ваучери по държавната помощ „Намалена акцизна ставка върху газьола, използван при първично селскостопанско производство чрез предоставяне на ваучери за гориво”, съобщава Фермер.БГ. От Асоциацията на зърнопроизводителите също са потвърдили информацията. В петък е била проведена среща между Националната асоциация на зърнопроизводителите, Министерство на земеделието и храните и Българската петролна и газова асоциация.

Солени глоби (за физическите лица в размер от 2000 до 5000 лв., а за юридическите лица с имуществена санкция в размер от 5000 до 10 000 лв.) са предвидени в Закона за подпомагане на земеделските производители в случай на фалшифициране на ваучерите за гориво с намалена акцизна ставка.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама