Още 51 информационни срещи за директните плащания през 2016 г.

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Разяснителната кампания по директните плащания за 2016 г. на земеделското министерство продължава с нови 51 срещи днес и утре. Кампанията ще обхване общините в 21 области – Благоевград, Бургас, Велико Търново, Варна, Враца, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Монтана, Габрово, Ловеч, Сливен, Силистра, Ямбол, Хасково, София-област, Търговище, Пловдив, Русе, Видин  и Перник, съобщават от министерството.

Експерти от Министерството и областните дирекции „Земеделие“ ще информират земеделските стопани за новите моменти и изискванията по тазгодишната кампания. Вниманието на земеделците ще бъде насочено и към промените в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, регистриране на правните основания до 15-и февруари 2016 г. и географско очертаване на заявените земи, поясняват от МЗХ.

Точният график за провеждане на срещите е достъпен тук.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements