Обявиха нови промени в ръководството на ДФЗ

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
1 Минути

Вижте екипът, на който може да разчита изпълнителният директор Георги Тахов

На заседание на Управителния съвет на Държавен фонд „Земеделие“ Камен Диков бе освободен от длъжност заместник-изпълнителен директор на ДФЗ с ресори „Селскостопански пазарни механизми“ и „Инвестиционни схеми за подпомагане“, съобщават от Министерство на земеделието и храните след проведеното днес заседание.

След като УС на ДФЗ го назначи на 13.07.2023 г., той е заявил писмено, че не желае да встъпи в длъжност по лични причини.

В момента заместници на Георги Тахов са Лозана Василева, която отговаря ресори „Технически инспекторат“ и „Краткосрочни схеми за подпомагане“.

118 проекта по подмярка 4.2 преминават на следващ етап на оценка

Петя Славчева отново се върна на поста заместник-изпълнителен директор на ДФЗ с ресори „Директни плащания на площ “ и „Информационни технологии“, а Ива Иванова, която бе от предишния екип на Георги Тахов остава с ресори „Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 (ПРСР)“ и „Програма за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020“.

 

ЕТИКЕТИ: ,
Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements