Николина Ангелкова: Надявам се Бранимир Ботев да се оттегли

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Министърът на туризма Николина Ангелкова e изразила надежда заместникът й Бранимир Ботев да се оттегли от поста си, предава БГНЕС. Тя свързва името на Ботев с проблеми в сектора като липса на статистика и ясна рекламна политика, както и изоставане по европейски проекти.

Бранимир Ботев зае поста заместник-министър на икономиката и енергетиката с ресор “Туризъм” през юли 2013 г. На 20-и ноември тази година премиерът Бойко Борисов го назначи за заместник-министър на туризма. Това назначение обаче предизвика негативни реакции в сектора и дори протестна декларация от туроператорски организации.

Днес Николина Ангелкова е в Пловдив за откриването на ежегодната Международна среща на туроператорите, уточнява агенцията. Представители на 90 туроператорски фирми от 16 държави по целия свят пристигнат в града за събитието. Повече от 120 представители на бизнеса от града и региона ще се включат в срещата.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама