Младите фермери се завръщат на EuroTier 2022

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Събитието за млади фермери и студенти по земеделие се завръща на изложението EuroTier със специални гости група “Dorfrocker” на 17 ноември в зала “Мюнхен” – Ден на младите фермери с акцент върху практиката и обмяна на опит.

На 17-ти ноември важното събитие ще отпразнува своето завръщане като част от конференцията “Денят на младите фермери”

Международното място за събиране на млади фермери и студенти по селско стопанство от Германия и чужбина, “Ден на младите фермери” ще предложи панелни дискусии за земеделска стратегия, както и работа в мрежа и ще завърши с парти за младите фермери в зала Мюнхен, подкрепено от немската група Dorfrocker, състояща се от трима братя, композиращи песни, вдъхновени от фермата.

Билетите и за двете събития вече са достъпни от EuroTier Ticket Shop .

Синергия в отглеждането на различни видове животни

Като част от Деня на младите фермери, първата среща на младите фермери  ще обсъди синергията в отглеждането на различни видове животни. Премиерата предлага на младите животновъди и заинтересованите страни от говедовъдните и коневъдните асоциации професионален обмен в TopTierTreff, място за представяне на генетиката на говедата, и други прожектори на търговски панаири.

Щанд за набиране на служители за селското стопансто

В Деня на младите фермери зоната Campus & Career ще улесни контактите на млади професионалисти с компании, които в момента набират персонал. Ще бъде представена и гама от възможности за обучение и непрекъснато професионално развитие.

Технически колежи и университети, както и изследователски институти ще представят научни проекти пред млади специалисти. На сцената на щанда на DLG ще се предлага широка гама от лекции и дискусии с теми като роботиката в животновъдството, както и навлизането в индустрията за хранене на животни като възможност за кариера във времена на устойчивост, опазване на климата, рециклиране и дигитален офис. Щанд от изложители на EuroTier ще предоставя информация за свободни позиции в агробизнеса.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА