Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

Даниела Петровска: Българинът започва да консумира все повече мед

Българинът започва да консумира все повече мед, да се запознава с пчелните

Как да се преборим с пролетната умора?

Макар температурите навън тези дни да са ниски, си е пролет и

Изкуствените подсладители повишават риска от удар и деменция

Консумацията на една напитка с изкуствени подсладители на ден може да повиши

Свинско с телешки език и манатарки

Постите свършиха и е време за пролетни празненства и вкусна храна. Следващата

Синьо вино става хит на пазара

В старанието си да предлагат по-различни продукти производителите и у нас започнаха

Модата в хлябовете е завръщане към миналото

Българският потребител търси голямо разнообразие от хлябове - от заводския бял хляб

Да попасем трева, за кого са полезни свежите зелении

Пролетта напълни пазарите с прекрасни зелени храни и подправки. Преди да се

Великденската трапеза поскъпва с 2,50 лв. тази година

С 2,49 лв. по-скъпа ще бъде тазгодишната Великденска трапеза. Ако миналата година

Храната ражда и пази спомени

Храната в туризма е основно търсене и все повече привлича туристи да

Един на пет чипса с превишени дози акриламид

Почти един на пет вида картофени чипса в магазините в Обединеното кралство

Агнешки котлети със спанак, киноа, тиквички и млечен сос

След успешния старт на кулинарната рубрика в сп. Агрозона, от този месец

Евродепутат: БАБХ да забрани палмовото масло

Българската агенция по безопасност на храните да предприеме бързи стъпки в насока