Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

Цанка Миланова: В България годишно се похабяват 614 млн. килограма храна

„614 милиона килограма годишно е храната, която се похабява в България. Средно

Маслото в Европа е поскъпнало с 83% за година

Производството на мляко намаля миналата година в световен мащаб Цените на маслото

Окачествяването на зърно – сбор от показатели гарантиращи неговото качество

„Централна  лаборатория   за  окачествяване  на  зърно и фуражи”   е в помощ на

Агрозона Агрозона

Радомирско село се превърна в „Меката на чесъна“

В село Долни Раковец, община Радомир през уикенда се проведе „Фестивал на

Неочакваните ползи от смокиновите листа

Плодовете на смокинята са истинско изкушение през лятото и забравяме, или не

Поскъпват основни хранителни стоки и зеленчуци на борсите в страната

Тенденцията за поскъпване на някои основни хранителни стоки и зеленчуци продължи и

Родопчани дариха един тон чушки на жителите на Забърдо

Жителите на чепеларското село Забърдо получиха дарение от един тон червени чушки,

Агрозона Агрозона

АЗП настоява за забрана на имитиращи продукти – сирене, кашкавал и кисело...

Асоциацията за защита на потребителите настоява за пълна забрана на пазара на

Мариана Кукушева: Сушата няма да се отрази на цената на хляба

Основният проблем на хлебопроизводителите е липсата на работна ръка „Сушата дава действително

Кивано – възможна алтернативна култура в родното земеделие

Киваното може да расте в цяла България, при добра добивност и отглеждането

Свинско месо: Ръст на вноса от Германия и значителен износ към Италия

Сериозни изменения в търговията със свинско месо: България регистрира ръстове и спадове