Трапеза

За храната, рецептите, напитките и празниците, които ни събират на трапезата

Всички публикации от Трапеза

Горнооряховски суджук по рецепта от миналото

„Най-отличителната черта на горнооряховският суджук е вкусът на продукта. Той се приготвя

Али Таир: Следете етикетите на млечните продукти

„Няма нещо конкретно за което потребителите трябва да следят на етикета, когато

Расте делът на имитиращите сирена, намалява производството на масло

За периода от януари до август преработвателите са изкупили с 5,6% или

За какви промени ще настояват пчеларите в преговорите за новия програмен период?

„Основните ни искания са да намерим по-добро подпомагане и позициониране на сектора

Холандците изяждат близо 200 млн. пилета годишно

Консумацията на месо нараства в Холандия за втора поредна година, показва проучване

Защо лукът и чесънът обичат да стоят на плитка

Както лукът, така и чесънът се съхраняват прекрасно в мазето с температура

Британската Коледа е застрашена, ако карантината за сезонни работници не отпадне

Британският съвет по птицевъдството търси спешно освобождаване от карантинните ограничения за сезонни

Как да съхраните кореноплодите за по-дълго време

Продължителността на съхранение на кореноплодните култури в значителна степен зависи от условията

За да не гният картофите в мазето, осигурете им три важни неща

Картофите са най-популярните клубени, които практически винаги присъстват на масата. Именно затова

10 богати на магнезий храни, които са супер здравословни

Магнезият е изключително важен минерал. Той участва в стотици химични реакции в

Отбелязваме Световния ден на кафето

На 1- ви октомври отбелязваме международния ден на кафето- продукт, наситен с

Всеки 5-ти българин е участвал в приготвянето на домашен алкохол

18% от участниците в проучване или всеки 5-ти заявява, че е участвал