Германия целогодишно предлага работни места за българи в селското стопанство и туризма

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

В Германия целогодишно се предлагат свободни места за българи в областта на селското стопанство и туризма, съобщават от Агенцията по заетостта. От началото на годината около 900 българи са одобрени за работа в страни-членки на Европейския съюз през първата половина на годината. Те са намерили заетост със съдействието на Агенцията предимно в секотрите селско стопанство и туризъм. Най-предпочитани държави са Испания, Германия и Великобритания.

От Агенцията по заетостта препоръчват на онези български граждани, които планират да заминат в чужбина, за да учат или да усъвършенстват познанията си по езика, да си осигурят препоръки и гаранти, да си направят пътна застраховка, както да имат координатите на българските дипломатически мисии и да не изключват възможността за непредвидено връщане.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама