Димитър Греков: Можех да направя много повече, но една година е твърде кратък срок

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Можех да направя много повече, но една година е твърде кратък срок. Такава равносметка направи министърът в оставка проф. Димитър Греков на прощална среща с всички браншови организации, разказа Теодора Георгиева, главен секретар на АЗПБ  пред Агрозона днес. Димитър Греков си е взел довиждане с агробизнеса на чаша вино, благодарил е за доброто сътрудничество при работата с всички документи, касаещи Общата селскостопанска политика и е поискал извинение в случай, че е обидил някого. Можех да направя много повече, обаче това е твърде кратък срок, в който трябва да се адаптираш, да научиш как работи една такава огромна структура.  Димитър Греков се връща да преподава в Аграрния университет в Пловдив (той беше ректор), но е заявил, че няма да изостави контактите си с бизнеса и с МЗХ, защото земеделието не може да се развива без наука.

Официалното предаване на министерския пост в Министерството на земеделието и храните ще се състои утре, 6 август 2014 г., от 11:00 часа в сградата на МЗХ.

Светлана Трифоновска

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА