Празникът “Медена седянка” започва утре в Елена

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

За трета поредна година ще се проведе празник на еленския мед – „Медена седянка” в балканското градче.  Събитието ще се случи на 23 и 24 юли. Официалното откриване утре от 10.30 часа. Всеки желаещ ще може да закупи  мед от Еленския балкан, меденият бар ще предлага разхлаждащи напитки за малки и големи. На сцената изпълнения на еленски формации ще се редуват със забавни състезания, демонстрации на пчеларски техники, любопитни факти за живота на пчелите.

За запалените пчелари е предвиден семинар, посветен на съвременното пчеларство, пчелните продукти и апитерапията, който ще се проведе в открития същия ден общински туристически център.

 За най- малките са предвидени творчески работилници, игри, забавления и както на всеки  празник – щедра почерпка.

Акцент е „Медена седянка по еленски“, която ще събере на сладка раздумка жени и деца, а мъжете ще се похвалят с таз годишната реколта. Гостуващият оркестър „Габрово“ ще повиши настроението, а след 20:30 започва дискотека под звездите „Пчелен кошер“.

На 24 юли продължава продажбата на меда.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА