30 години МЕСОМАНИЯ – традиция със собствено лице

Милица Петрова
Милица Петрова
3 Минути

Успоредно с ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД&ДРИНК и Wine&Spirits Show, от 8 до 11 ноември изложението ще привлече вниманието на посетителите от България и чужбина

От 8 до 11 ноември Асоциация на месопреработвателите в България (АМБ) организира юбилейната 30 годишна изложба за месо, месни продукти и съпътстващи дейности – МЕСОМАНИЯ.

В зали 1 и 2 на Интер Експо Център в София, на повече от 2000 кв.м. застроена площ, ще бъдат представени водещи производители, преработватели, вносители на месо и месни продукти, малки и средни фирми, машини за производството, етикетиращи машини, опаковки, адитиви, както и консултантски компании, софтуери, лаборатории, специализирани автомобили и др. Цялото портфолио от продукти и услуги за сектора ще бъде събрано на едно място. „МЕСОМАНИЯ е форум, където за кратък период от време ще срещнете много професионалисти в месната индустрия“, коментират организаторите. Новостите при храните, технологиите и машините ще привлекат посетители от различни сегменти в хранително-вкусовата индустрия– търговци, дистрибутори, вносители, производители и хиляди потребители от всички възрасти.

МЕСОМАНИЯ ще се проведе заедно с изложения ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД&ДРИНК и Wine&Spirits Show. Петте международни формата ще изпълнят залите на Интер Експо Център от 8 до 11 ноември, превръщайки София в притегателна точка за всеки представител на хранително-вкусовата промишленост както в България, така и на Балканите и Източна Европа.

По време на МЕСОМАНИЯ 2023 АМБ ще проведе за пета поредна година „Дни на българското месо“. В поредица от събития и инициативи кампанията ще поощри най-добрите в сектора и ще популяризира ползите от консумацията на месо и месни продукти, особено от подрастващите. Програмата включва: връчване на отличия „Златен медал с диплом“ за качествени и оригинални пазарни продукти и добавки, специализирани презентации за ученици от професионални гимназии от София и Плевен и студенти от Университета по хранителни технологии в Пловдив.

МЕСОМАНИЯ е истински празник на месопреработвателите и представителен форум на месната индустрия в България и едно от най-престижните мероприятия организирани от Асоциацията на месопреработвателите в България.

Акценти:

  • колективно участие на български фирми – месопреработватели
  • конкурс “Златен медал с диплом” за качествени и оригинални продукти и/или адитиви, представени от фирми изложители
  • зона за продажби, традиционно съчетана с много атракции за привличане на потребители
  • делова програма: презентации, семинари, дискусии и дегустации, които ще предоставят допълнителни възможности за атрактивно представяне на продукти и услуги.
  • Вечер на наградите

До началото на изложения МЕСОМАНИЯ, ПЪТЯТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД&ДРИНК и Wine&Spirits Show остават две седмици. Само с няколко клика, за по-малко от 2 минути, с билет за посещение можем да се сдобием чрез онлайн платформата на www.food-exhibitions.bg.

ЕТИКЕТИ:
Милица Петрова е завършила Маркетинг във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Работи в отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2021 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements