11 г. упоритост и вяра в българското земеделие!

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
2 Минути

Четвърта национална среща готви АЗПБ през февруари

Днес, 15-и септември, АЗПБ добави още една година упорита работа за извоюване на справедлива и устойчива селскостопанска политика за страната.

Със своята дейност Асоциация на земеделските производители в България винаги е показвала воля за разрешаване на проблемите на земеделските производители и е предлагала прагматични, адекватни и работещи решения при формулиране на политиката в сектора за постигане на модерно и конкурентно земеделие. За постигането на тази цел се стремим да бъдем „в крак” със случващото се в политическия и социалния живот в страната, тъй като дейността на нашите членове в голяма степен зависи от приоритетите на управляващите, от хората, които ни представляват пред европейските институции, както и от техните програми и виждания за развитието на сектор земеделие.

Следвайки традицията си за партньорство с държавните институции и съзнавайки своя ангажимент към земеделските производители за прозрачна политика и ясни правила в управлението, усилията ни и за напред ще бъдат насочени към просперитет на сектора и цялостно развитие на земеделието в България.

Пожелаваме си и за в бъдеще мъдрост, професионално вдъхновение и упоритост в реализиране на отговорната ни мисия. Пожелаваме си сила на духа и воля за утвърждаване на високите стандарти, наложени през годините като модел за изграждане и развитието на българското земеделие.

Четвъртата Национална среща на земеделските производители в България ще се състои на 10-и и 11-и февруари 2016 г., по традиция в хотел „Адмирал“ в курортен комплекс „Златни пясъци“. И този път ще бъдат поканени министърът на земеделието на страната, експерти от МЗХ, представители на бизнеса и неправителствените организации. Националната среща на земеделските производители, организирана от АЗПБ, ежегодно се превръща в най-мащабния аграрен форум. Организаторите обещават не само дебати по най-актуални въпроси от областта на земеделието, но и богата развлекателна програма. Очаквайте скоро повече подробности и форма за регистрация.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама