Земеделските производители се събират на 10-та национална среща през март 2024 г.

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
1 Минути

На най-голямото земеделско събитие ще бъдат дискутирани най-наболелите проблеми в сектора

10-та Национална среща на земеделските производители в България ще се състои на 20 и 21 март 2024 г. в Казанлъшки минерални бани, обявиха от Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ) на специална пресконференция в столицата посветена на актуални проблеми в сектора.

Нови и интересни теми за бранша по време на Националната среща обеща изпълнителният директор на АЗПБ Живко Живков.

Юбилейното събитие съвпада и с 20-та годишнина на Асоциацията на земеделските производители в България, която обединява интересите на над 2000 земеделски производители у нас. Акцент върху младите стопани, науката и обединението в сектора, пък постави новият изпълнителен директор на АЗПБ Живко Живков.

Сред основните теми на най-голямото земеделското събитие през март 2024 г. ще бъдат проблемите в поземлените отношения, подготовката на нов Закон за арендата, както и трудностите, които изпитват фермерите при реализирането на продукцията си в контекста на войната в Украйна. Ще бъдат организирани специални кръгли маси по проблемите на земеделци и животновъди, а експерти от основните институции у нас ще представят последните новости в политиката в сектора.

Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА