Зеленчукопроизводители от село Юнаците са против винетките за трактори

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Производители на зеленчуци от село Юнаците, Пазарджик протестират против еднодневните трудови договори и винетките за тракторите, съобщава “Дарик”. 70% от хората в селото се занимават със земеделие. По думите им, с въвеждането на новите изисквания, приходите им ще намалеят наполовина. Стопаните предлагат в края на годината при попълване на декларациите си към фонд ”Земеделие”, да декларират доходи на база обработвани декари през трудовите дни.

Протестиращите посочват, че ако не се промени ситуацията, ще се наложи да минат в сивия сектор или да си търсят друго препитание.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА