4-то издание на Зърнена Академия 2019

Евелина Николова
Евелина Николова
2 Минути

Запазете своето място за събитието на годината в сектора на производството, преработката и търговията със зърнени и маслодайни култури: 4-то издание на международната конференция

Агрикор и АгроПортал отново имат привилегията да организират това събитие в партньорство с Българската асоциация на търговците на зърно и фуражи (БАТЗФ), Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) и Асоциацията на земеделските производители в България (АЗПБ).

Програмата на конференцията на 31 Октомври 2019 г. включва презентации на едни от най-добрите анализатори и експерти от реномирани институции и компании от България, Румъния, САЩ, Русия, Великобритания. Нашите лектори ще представят настоящите и бъдещи тенденции на пазарите на зърнени и маслодайни култури.

Новост тази година е участието на Chicago Mercantile Exchange (CME Group) – световния лидер на пазара на фючърси върху земеделски стоки. За първи път ще се проведе и семинар на GAFTA ( The Grain and Feed Trade Association ) чийто стандартизирани договори се използват в над 95% от световната търговия на зърно.

Делегати от водещи фирми, местни представители на мултинационални компании, фермери, мелничари, преработватели, контролни организации, чартьори, браншови асоциации и много други ще се срещнат на 4-тото издание на Зърнена Академия – 2019 г., за да обсъдят пазарите на пшеница, ечемик, царевица, слънчоглед, рапица и производни.

Онлайн регистрацията е вече активна. Побързайте да се регистрирате, за да се възползвате от цените за ранно записване преди 10-ти Септември 2019!

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация:

e-mail: [email protected] ; телефон: 0888 666829

Събитието ще се проведе в INTERNATIONAL Hotel Casino & Tower Suites, к-с Златни Пясъци, Варна, на 31 Октомври 2019

Зърнена Академия 2019

Евелина Николова е завършила Стопанската академия Димитър Ценов в гр. Свищов. Работи в Отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2017 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА