Венцислав Върбанов: Закривам Десетата национална среща на земеделските производители с надежда, че от нея ще има ефект

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
2 Минути

Надявам се нещата, които тук бях споделени от вас като коментари, идеи, критики и препоръки да бъдат взети под внимание, допълни Върбанов

“Изключително съм доволен от начина, по който протече нашия форум. Искам да благодаря на колегите от Министерство на земеделието и храните и Държавен фонд Земеделие за ценната информация, която за пореден път ни предоставиха. Знаете, че винаги на нашия форум получаваме информация от първа ръка. Благодаря им, че отговаряха на всички ваши въпроси. Самият факт, че нямаше някой, който искаше да зададе въпрос и не му беше дадена думата показа, че уважаваме всяко едно мнение”, заяви Венцислав Върбанов, председател на УС на Асоциацията на земеделските производители в България в края на втория ден от Националната среща на земеделските производители, която се проведе в Казанлък.

“Искам да закрия Десетата юбилейна национална среща на земеделските производители с  една надежда. Надежда, че от срещата ще има ефект и някои неща, които тук бях споделени от вас като коментари, идеи, критики и препоръки ще бъдат взети под внимание, както се е случвало винаги досега”, заяви още Върбанов.

“Благодаря ви още веднъж за активното участие, пожелавам  успешна година на всички много здраве на вас и на вашите близки, късмет!”, заключи той.

Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама