Унгария на ИНТЕРФУД&ДРИНК 2014 – познато и очаквано участие

Златко Златков
Златко Златков
3 Минути

Познато, защото Унгария е една от страните, които традиционно организират колективно  участие на компании от хранителната индустрия на изложбите за храни и напитки в София (5-8 ноември, Интер Експо Център-София). Очаквано, защото картината се мени и всеки път опознаваме нови страни от бизнеса на унгарските компании. Защото и сега ще се открехнат тайни на емблематични за унгарската страна продукти.

Сред унгарските компании на ИНТЕРФУД&ДРИНК ще бъдат производители и търговци на качествени вина и на дървени изделия за винопроизводството, на безалкохолни напитки и минерална вода, фирми от сектора на замразените тестени изделия, на изделия за изграждане и интериорно оформление на различни пространства.

Много тънкости има неповторимото унгарско вино. Част от тях идват от традициите и историята на винената индустрия, възникнала край древен град, край езерото Балатон или района на Токай. За тях професионалистите и ценителите на виното ще разберат от експонатите на изложбата –  традиционно унгарско вино, унгарско шампанско и други запомнящи се винени напитки.

И други експонати ще събират винари на унгарския щанд  – дървените бъчви, бариците от унгарски и американски дъб, дъбовия чипс и дъгите от унгарски дъб.  Качество, екология, практични предложения за хора от бизнеса, които знаят, че дъбът придава “онази” магия на аромата, която има само вино, докосвало се до унгарски и американски дъб.

Унгария е щедро дарена от природата с езера и горещи извори, с водно богатство и много грижи то да се запази и в бъдеще. ИНТЕРФУД&ДРИНК ще пренесе част от пазара за безалкохолни напитки и минерална вода при нас. Ще  узнаем повече за изворна вода от унгарски природен резерват, с хармония от минерали и други вещества, както и за други напитки.

Изненадваща е и унгарската кухня, която с предприемачество и инициативност стига до все повече точки от света. За предприемчивите, готови да тръгнат от нулата, или тези, които искат да разширят продуктовата номенклатура на търговските си обекти със замразени пекарски изделия, ИНТЕРФУД&ДРИНК е времето и мястото за успешни бизнес идеи и решения. Ще срещнат провокация, ще срещнат чуждия опит, ще станат партньори.

По време на изложбата Унгаро-българската стопанска камара организира Унгарски бизнес форум със съдействието на Посолството на Унгария в България и участието на представители на бизнеса.

Информация за изложбите от хранителния и хорека секторите МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и SIHRE следете на www.food-exhibitions.bg и www.sihre.bg. и в социалните мрежи Facebook, LinkedIn и Google+.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА