10-та Национална среща на земеделските производители обещава много интересна и полезна програма

Юлиана Стоичкова
Юлиана Стоичкова
1 Минути

10-та юбилейна Национална среща на земеделските производители в България, посветена на 20-годишнина от основаването на АСОЦИАЦИЯ НА ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ ще се проведе  на 20 и 21 март 2024 г.  в Kings`Valley Medical & Spa хотел, в Казанлъшки минерални бани.

За десети път, в два поредни дни, Националната среща ще бъде център на събитията в земеделския сектор и ще предложи един нов, модерен подход на провеждане с интересна и полезна програма, нови послания, нови политики, нови лица.

Сред основните теми на най-голямото земеделското събитие през март 2024 г. ще бъдат проблемите в поземлените отношения, подготовката на нов Закон за арендата, както и трудностите, които изпитват фермерите при реализирането на продукцията си в контекста на войната в Украйна. Ще бъдат организирани специални кръгли маси по проблемите на земеделци и животновъди, а експерти от основните институции у нас ще представят последните новости в политиката в сектора.

Регистрирайте се и заплатете своето участие до 🗓14 януари 2024 г. и се възползвайте от отстъпка от стойността на стандартната регистрационна такса!
✅Регистрирай се тук – > https://docs.google.com/
…/1FAIpQLSeKhJJ5V01…/viewform

Юлиана Стоичкова завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. Дълги години се занимава с печатни медии в областта на градинарството и цветарството. В agrozona.bg приоритет са й производството и пазарите на плодове и зеленчуци, лозарството и винарство, пазарът на земя и хоби градинарството.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА