Силвър Стар с премиера на специализираното изложение БАТА Агро

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
3 Минути

Силвър Стар представя широка моделна гама на специализираното изложение БАТА Агро 2024. Форумът стартира вчера и ще продължи до 17 май на Летище Стара Загора. Посетителите ще се запознаят с последните тенденции и технологии в автомобилния свят от Mercedes-Benz и INEOS Grenadier на мобилния щанда на дистрибутора на марките.

Премиерно на събитието Силвър Стар ще представи мултифункционалния UNIMOG. С множеството си приложения за земеделска работа машината предоставя възможност за целогодишно използване, икономична експлоатация, безопасност на пътя и на пресечен терен. На универсалния UNIMOG могат да се монтират различни системи и прикачни устройства. Областите, в които може да се използва са всеобхватни: комунални услуги, селско и горско стопанство, енергиен сектор, пожарни автомобили, строителство и минно дело, железопътен и авиационен сектор.

Най-големият модел в гамата на безкомпромисния офроудър INEOS Grenadier – пикапът Quartermaster, също премиерно участва в изложението. Автомобилът осигурява същата висока проходимост и надеждност като Station Wagon модела, но с по-голяма гъвкавост при превоз на товари. Удълженото шаси на автомобила позволява на товарния отсек да осигури полезен товар до 760 кг и възможност за лесно пренасяне на стандартен европалет с размери 1200 x 800 мм. Задвижването е чрез 3-литров редови шестцилиндров бензинов или дизелов двигател с турбокомпресор и осемстепенна автоматична трансмисия.

Силвър Стар участва за първи път на специализираното изложение БАТА Агро с мобилен шоурум и офис. Компанията е и сред основните спонсори на събитието, като подкрепя развитието на бизнеса в региона и местното производство.

Силвър Стар е официален представител на немския концерн Mercedes-Benz AG за България за марките Mercedes-Benz и smart, на Daimler Truck AG за марките Mercedes-Benz, Unimog и FUSO, на EvoBus за Mercedes-Benz и Setra и на INEOS Grenadier. Компанията предлага целия спектър от услуги за бизнес и крайни клиенти, в това число продажба и следпродажбено обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, както и продажби на резервни части. Дилърските центрове на Силвър Стар се намират в София, Пловдив, Варна, Бургас и Евро Старс в Русе.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА