Ди Ай ЕС ЕООД – Сигурни решения за спокойно бъдеще

Агрозона
Агрозона
2 Минути

Кои сме ние?

Ди Ай Ес ЕООД е един от лидерите във вноса и търговията на индустриални и хидравлични маркучи, накрайници, пневматични шлаухи и фитинги, скоби, присъединителна арматура и машини за асемблиране.

Предлаганите от фирмата хидравлични, индустриални и пневматични маркучи и накрайници, намират приложение в почти вскички сфери на индустрията. Големите складови наличности и богатото портфолио от продукти прави Ди Ай Ес ЕООД изключително ценен партньор на промишлеността, земеделието и другите бизнес отрасли.

Какво постигнахме до момента през 2024?

В началото на м. Май открихме Производствено-складова база и Шоурум във Варна. Намираме се на удобна и изключително комуникативна локация. Посрещаме всекидневно множество клиенти за ремонтни хидравлични, индустриални маркучи и накрайници.

Имахме удоволствието да участваме на специализираното изложение за земеделие – БАТА АГРО 2024, където представихме на посетителите най-новото поколение преси и оборудване за асемблиране и тестване на маркучи и разнообразие от маркучи и накрайници, бързи връзки, кранове и пневматика, подходящи за множество приложения.

С какво се отличава нашата фирма?

Фирмата притежава дългосрочна и утвърдена практика в асемблирането на маркучи както по мостри, така и по индивидуални проекти и серийни производства. През 2019 г. успешно въведохме система за маркиране и проследяване на хидравлични маркучи, осигуряваща пълна информация за произведеното изделие, съхранявана в базата данни на фирмата.

Разполагаме с единственият в България стенд UNIFLEX P 160 Ecoline за изпитване на хидравлични маркучи до 1300 bar, с автоматично генериране на тест протоколи и сертификати от изпитанията.

Успешно обучаваме голям брой специалисти и предприемачи, които в последствие да стартират нов бизнес или добавят дейността асемблиране на хидравлични и индустриални маркучи към вече съществуващия си бизнес модел.

Ди Ай Ес ЕООД разполага с два електорнни магазина www.dismarket.eu и www.markuchite.com, две ателиета за хидравлични и индустриални маркучи – в гр.Аксаково, Варна и гр. Велико Търново – ДИС Маркет ВТ, както и мрежа от дистрибутори в почти всички големи градове в страната.

Avatar photo
Автор: Агрозона
Agrozona.bg e информационен сайт, който представя последните новини и анализи в сектор „Земеделие”, Хранително-вкусовата промишленост и предприемачество в селските райони. Тук ще откриете полезна информация, свързана с възможностите за национално и европейско финансиране на българските фермери, промени в българското и европейското законодателство и тенденциите в селското стопанство в България, Европейския съюз и по света.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА