През февруари в Дубай ще се проведе най-голямото хранително-вкусово изложение

Златко Златков
Златко Златков
2 Минути

В края на следващия месец – от 25 до 28 февруари 2013 г., в Дубай ще се проведе изложението Gulfood – най-голямото изложение в света за хранително-вкусовата промишленост, съобщиха от пресцентъра на Министерството на земеделието и храните. На изложението ще се представят над 4200 изложители от целия разнообразен сектор с храни, напитки, суровини и хранителни добавки, услуги в хранителната индустрия и ресторантьорството, обработване и пакетиране на храни. Основано преди повече от 25 години, Gulfood има доказана репутация като платформа за бизнес-контакти, обмен на знания, опит и нови технологии.

От 26 до 28 март 2013 г. в Дубай ще се проведе изложението „AGRA Middle East Exhibition” – най-голямото и единствено по рода си селскостопанско изложение в Средния Изток. Изложението е разделено на 5 специализирани изложби: „Селскостопански бизнес”; „Животновъдство”; „Рибарство и аквакултури”; „Градинарство и овощарство”; „Машини и консумативи”.

От 8 до 10 април 2013 г. отново в Дубай ще се проведе изложение за дървообработваща и дървопреработвателна промишленост „International Wood and Wood Machinery Show”. Събитието се е превърнало в платформа за иновации и съвременни технологии и демонстрира напредъка в дървообработващия сектор в региона.

Заявки за участие в изложенията представителите на земеделските производители и преработватели на суровини и техните организации могат да отправят през сайтовете на изложенията:

www.gulfood.com; www.agramiddleeast.com; www.dubaiwoodshow.com.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама