Първото официално събитие на асоциация за насърчаване на българо-корейския обмен ще се проведе на 30 май 2024г

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
3 Минути

Асоциацията за насърчаване на българо-корейски обмен (Korea Bulgaria Exchange Promotion Association) има удоволствието да ви покани на първото официално събитие за насърчаване на българо-корейски обмен организирано в България. То ще се проведе на 30 май 2024 г. от 11:00 часа във VIP&CO – WORKING BOX Inter Expo Center Sofia, в рамките на изложението BULMEDICA.

Това събитие ще отбележи началото на поредица от инициативи, предназначени да стимулират сътрудничеството и партньорствата между български и корейски компании в областта на производството на козметика, суровини и технологични решения. Ще имаме честта да посрещнем официални гости от България и Корея, както и представители на бизнеса, търсещи възможности за растеж и развитие.

Събитието ще бъде открито от г-н Джон Парк и г-н Ивайло Тодоров, представители на Асоциацията за насърчаване на българо-корейски обмен. Г-н Лий, изпълнителен директор на eGemco, ще представи компанията, лидер в корейската козметична индустрия. Ще направи презентация на платформата CEP: Cosmetic Enterprise Platform, която е интегрирана от голяма част от производителите на козметика в Корея, повишавайки ефективността на производството им с 30-40%.

Следващата презентация ще бъде от CoSeedBioPharm, водеща компания на световния пазар за производство на суровини за козметичната индустрия, с фокус върху Beauty-Bio (козметика), Health-Bio (здравословни храни) и Medicine-Bio (хранителни добавки и лекарства). Те ще споделят своите иновативни решения, които могат да помогнат на компаниите да останат конкурентоспособни в бързо развиващия се сектор.

Събитието ще продължи с представянето на Sejong TP и София Тех Парк, които ще обсъдят своите технологии и услуги, насочени към подпомагане на растежа на стартиращи фирми и малки и средни предприятия в различни индустрии.

Организаторите са подготвили подаръчни сетове с козметични продукти за всички гости.

След официалната част ще ви поканим на коктейл на щанда на eGemco. Там ще имате възможност да се запознаете и да видите отблизо последни иновации в козметологията и да обсъдите потенциални възможности за сътрудничество.

Моля, регистрирайте се предварително, за да осигурите своето място на събитието, като изпратите потвърждение на e-mail: [email protected]. Допълнителна информация и подробности може да получите от Гергана Тодорова 0877933940.

 

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама