Отбелязват 117-ата годишнина от основаването на Ловно-рибарския съюз „Глиган” в Панагюрище

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Днес се провежда съборът на Ловно-рибарския съюз „Глиган” в Панагюрище. На него се отбелязва 117-ата годишнина от основаването на съюза. Председателят на организацията Герман Кърпаров каза, че се очаква около 600 ловци да се съберат в село Панагюрски колонии и да отбележат не само успехите на дружеството, но и да се повеселят.

През тази година сме предвидили различни интересни инициативи. Предвидили сме състезание по стрелба за жени, които трябва да носят снимка на съпрузите си, по които ще стрелят. Жените ще стрелят с въздушна пушка, а тази, която успее да се справи най-добре, ще получи награда. Взели сме всички мерки за безопасност, има и съдии, които ще оценяват точната стрелба. Най-голямата награда за жена, отстреляла снимката на съпруга си ловец ще бъде също ловджийска – кутия ловни патрони или други ловни принадлежности, каза също Кърпаров. В Ловно-рибарския съюз „Глиган”-Панагюрище общо членуват около 1400 ловци и риболовци, включени в 13 ловни дружинки.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements