Около 60 фирми участват в 20-то юбилейно издание на Борса за семена и посадъчен материал

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Днес, на спортен комплекс „Простор“ в Добрич, беше открито юбилейното 20-то издание на Борса за семена и посадъчен материал, организирана от “Добрички панаир” АД. Лентата прерязаха кметът на града Детелина Николова и Звезделина Иванова, изпълнителен директор на „Добрички панаир“ АД, а изложението ще продължи до 8 февруари.

Детелина Николова приветства присъстващите и заяви, че форумът предлага всичко необходимо за развитието на семепроизводството, а участието в него дава възможност за обмен на опит, като предлага нови идеи и решения за проблемите. „Борсата е пресечна точка на иновациите в семепроизводството и реалната практика“, допълни кметът. Около 60 фирми вземат участие в юбилейното издание на борсата. В рамките на събитието, земеделските производители ще имат възможност да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбената кампания. Нетрадиционно, наред с предлагането на семена и посадъчен материал, торове, специализирана литература, на изложението ще бъде представена и селскостопанска техника. През дните на изложението фирми от аграрният сектор ще представят най-новите си продукти.

На официална вечеря, от 19.30 часа, в ресторант „Албена“, ще бъдат връчени традиционните награди за търговско представителство, иновации и специална грамота за най-дългогодишен изложител.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама