Новото лице на технологичното земеделие в България

Милица Петрова
Милица Петрова
2 Минути

НИК променя визията си с ново лого

След две десетилетия на успешно модернизиране на земеделието, технологичната компания НИК обяви официалната смяна на своето лого.
НИК остава вярна на принципите си и на своето начало – новият дизайн е не просто естетична промяна, а символ на следващата технологична революция в сектора.

От самото си основаване преди 22 години, НИК се утвърди като водещ партньор на фермерите в региона, предоставяйки иновативни решения в областта на дигитализацията и автоматизацията на земеделието.

„През годините въведохме термини като прецизно земеделие, GPS автопилот и променлива норма, но е време да говорим за следващото голямо нещо – автономните машини – как те ще променят земеделието и колко много възможности ще предоставят.

В този период на своеобразно прераждане, пролетта, и точно след нашия рожден ден 6 май, сме изключително радостни да ви представим нашето ново лице.“ сподели Иво Куманов – основател на НИК.

Със своята изчистена и стилизирана визия, новото лого отразява еволюцията на компанията през годините, но и посоката й към постоянно развитие. Едновременно с лансирането на новото лого, групата НИК унифицира и своята визия на всички 18 пазара, в които доставя продукти и услуги.

“Смяната на логото е не просто козметична промяна, а символ на нашата ангажираност към внедряване на иновациите в сектора. От самото създаване на компанията, целта ни е да насърчаваме употребата на технологии в селското стопанство и да подпомагаме земеделските производители в оптимизирането на техния труд. Новото лого е отражение на нашия ангажимент към мисията ни за автономно и ефективно земеделие.”, заяви Калоян Куманов, управител на НИК.

Милица Петрова е завършила Маркетинг във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Работи в отдел "Реклама и Маркетинг" на Agrozona.bg от 2021 г.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА