Наградите на Добричкия панаир бяха раздадени на официална вечеря

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

На тържествена вечеря по случай откриването на 22-рото изложение “Селското стопанство и всичко за него” в Добрич бяха раздадени наградите на Добричкия панаир. 

За иновативен продукт грамота получи фирма „Раломекс” – гр. Завет, за комбиниран плуг КПТ-25 с устройство за раздробяване на разораната почва. Плугът ще бъде показан по време на демонстрационна среща на 8-и август, на обработваемите площи на фирма „ЕЛ-СИ Трейд”, ООД Добрич.

За дългогодишно участие в изложението статуетка получи ЕТ “Пряспа – Светлозар Киров”. Светлозар Киров коментира, че компанията му участва в изложението още от първата годината на провеждането му.

Като изложител с най-мащабно участие в панаира беше отличена със статуетка InterAGRI – официален вносител за България на тракторите New Holland. Наградата беше връчена от изпълнителния директор на Добричкия панаир Звезделина Иванова.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама