Начало на EuroTier 2022  

Павлина Георгиева
Павлина Георгиева
2 Минути

Стартира водещия международен търговски панаир за професионално животновъдство и управление на добитъка EuroTier 2022

Мотото на тазгодишното издание на EuroTier е “Трансформиране на животновъдството”. В днитео от 15 о д18 ноември в изложбения център в Хановер ще бъде поставен фокус върху концепциите за устойчиво отглеждане на свине, млечни крави и домашни птици. Но също така овце, кози, коне и риба няма да останат на заден план.

В същото време ще се проведе и търговският панаир “EnergyDecentral”, който се фокусира върху възможностите за децентрализирано енергийно снабдяване.

От вторник до петък около 1700 изложители от 55 страни ще представят продукти, иновации и услуги на площ от 250 000 квадратни метра.

Устойчиви концепции за отглеждане на животни

В много от залите ще бъдат представени устойчиви концепции за отглеждане на свине, млечни крави и ярки. В същото време те трябва да бъдат щадящи животните, екологични, щадящи климата, ориентирани към потребителите, но и конкурентни.

Темата за храненето на животните, опазването на климата, оборския тор и веществата, съдържащи се в него също играят  важна роля в събитието.

Годишен конгрес на ветеринарните лекари

В допълнение към представянето на нови продукти и техники, Eurotier също е и платформа за многобройни индустриални събития и конгреси. Федералната асоциация на практикуващите ветеринарни лекари ще проведе годишния си конгрес с повече от 2500 ветеринарни лекари и свързания с него търговски панаир “Ветеринарна медицина” паралелно с Eurotier 2022.

Програмата включва още трудови борси и “Ден на младите фермери” в четвъртък за млади фермери от Германия и чужбина, които се срещат вечерта на изложбените площи за парти.

ЕТИКЕТИ:
Павлина Георгиева завършва Факултета по журналистика на СУ „Св. Климент Охридски“. В Аgrozona приоритет са й биологичното земеделие и здравословните храни, розопроизводството, пчеларството, ловът и риболовът.

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА