МЗХ публикува наръчници за кандидатстване за директни плащания

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Министерството на земеделието и храните публикува наръчници за кандидатстване за директни плащания за Кампания 2017. Достъпни са съкратена и пълна версия на файловете. В тях е дадено определение за активен фермер, разяснени са схемите за подпомагане на земеделски стопани, базирани на площ, както и за подпомагане за селскостопански животни. В документа са включени още пояснения за подпомагане на производители на плодове и зеленчуци и други схеми – за тютюн, памук и протеинови култури.

Припомняме, че срокът за подаване на документи за директни плащания започна да тече от първи март и ще продължи до средата на май.

Четете още: Министър Бозуков: Директните плащания са съществен инструмент, който трябва да продължи да се прилага

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

Advertisements