Министър Танева обсъжда Закона за кадастъра и имотния регистър във Варна

Екип на Агрозона
Екип на Агрозона
1 Минути

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева и министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще бъдат на работно посещение във Варна утре.

В 10 часа министрите ще присъстват на официалното откриване на обновения булевард „3 март“ в морската столица и на откриването на нова детска спортна площадка.

От 12 часа, в Гранд хотел Варна, двете ще дадат съвместен брифинг относно промените в Закона за кадастъра и имотния регистър.

След това те ще участват в работна среща на Агенцията по геодезия, картография и кадастър и областните служби “Земеделие”, отговорни за поддържането на Картата на възстановената собственост и земеделски регистри. В рамките на форума ще бъдат обсъждани промените в Закона за кадастъра и имотния регистър, които целят ускоряването на процеса по създаването на кадастрална карта на страната.

 Припомняме Ви, че наскоро НС прие промени в закона, с които ускорява процесът по създаване на кадастрална карта и регистри за територията на страната. Обслужването на гражданите с подобна информация за повече от 90 на сто от територията на страната ще се съсредоточи в един административен орган, което ще доведе до унифициране в предоставянето на услуги с кадастрална информация и заплащането им.

Agrozona.bg e специализиран новинарски сайт за бизнес и земеделие. Нашата цел е да информираме своите читатели за новостите и добрите практики в агробизнеса у нас и по света. Agrozona.bg Ви предоставя експертни анализи и съвети за успешна реализация в сектора, а също така информация за важни срокове и събития. При нас ще намерите още и интересни и полезни съвети за вашето хоби. Екипът на Агрозона подготвя цялото съдържание на сайт и списание Агрозона. В него участват 4 журналисти, както и стажантите, които се учат на аграрна журналистика в редакцията на Агрозона

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА