Министър Греков ще участва в конференция на ФАО в Рим

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков ще вземе участие в 38-та сесия на Конференцията на Организацията на Обединените нации по прехрана и земеделие (ФАО), която ще се проведе на 18 юни 2013 г в Рим.

Министър Греков ще направи изказване по въпросите на земеделието и прехраната в България, което ще обхване политиката на правителството в тази област, действията и мерките, които се предприемат за развитието на отрасъла, както и вижданията на България относно засилването на ролята на ФАО за постигане на световна продоволствена сигурност. На заседанията на сесията ще бъде направен преглед на дейността на ФАО за периода 2011 – 2012 г.  и ще бъдат приети доклади от проведените през 2012 г. регионални конференции на организацията.

В рамките на Конференцията министър Греков ще проведе среща с генералния директор на ФАО д-р Жозе Грациано да Силва. Очаква се на нея  двамата да обсъдят въпроси, свързани с разширяване на сътрудничеството на България с организацията.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама