Министър Греков: Надявам се веригите да отворят още повече вратите си за българската земеделска продукция

Златко Златков
Златко Златков
1 Минути

Надявам се веригите да отворят още повече вратите си за българската земеделска продукция. Това каза министърът на земеделието и храните проф. Димитър Греков по време на церемонията „Златна мартеница”, съобщиха от пресцентъра на Министерство на земеделието и храните. Той връчи грамота на „Кауфланд България”. Търговската верига получи приза на Съюз „Произведено в България” за принос в предоставянето и промотирането на български стоки на родния пазар.

„Кауфланд е сред първите, които подадоха ръка на българското земеделие, за да може произведеното в България да влиза в големите вериги”, заяви министър Греков. Той призова потребителите да изберат българското, защото качеството на българската продукция е конкурентно на това, което се произвежда в чужбина.

Златко Златков администрира agrozona.bg между 2012 и 2015 година. В неговия профил ще откриете някои публикации на нашите автори в този период сред които Светлана Трифоновска, Марта Йонкова, Анета Стефанова, Диляна Хараланова, Лилия Александрова, Петър Лазов, Георги Джендов и други

РЕКЛАМА

ВИДЕО

Свали мобилното приложение Farm Check и се увери в произхода на над 75 000  хранителни продукти.

Реклама

Реклама

Последни

Седмичен бюлетин

Запиши се за седмичния бюлетин на Агрозона.

Моля изчакайте секунда ...

Благодарим ви, че се регистрирахте!

Реклама

Реклама

РЕКЛАМА